Autor: Silver Rooger • 26. märts 2024

Arengut piiravad mõtteviisid ja kuidas neid ületades paremate tulemusteni jõuda

Miks on nii, et osa meist (nii inimesed kui ettevõtted) suudavad olenemata olukorrast pidevalt edasi areneda, kuid suurem osa mitte. Kas üldse on mõistlik praeguses rasketes majandusoludes tegeleda arengu teemadega? Kuidas analüüsida enda või oma meeskonna hetkeseisu ja leida üles olulised arengukohad?
Dominate Salesi tegevjuht Silver Rooger ja müügitreener-konsultant Mardo Kase.
Foto: Äripäev

Dominate Salesi tegevjuht Silver Rooger ja müügitreener-konsultant Mardo Kase räägivad, millised on peamised piiravad mõtteviisid, mis hoiavad meid autopiloodil ja välistavad uutesse kõrgustesse jõudmist? Kuidas neid enda või oma meeskonna puhul tuvastada ja seejärel ümber kujundada? Toome praktilisi näiteid enda ja klientide elust, kuidas antud teemadega tegelemine on aidanud ellu viia suuri muutusi.

"Nimed müügitahvlil" saadet juhivad Silver Rooger ja Mardo Kase.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757