28. mai 2019

Miks on kasulik rehve internetist osta?

Meil kõigil on oma erilised unistused: ehitada maja, osta uus mootorratas või auto ning jääda õnnelikult vanaduspõlve nautima. Selliste unistuste saavutamiseks on vaja teha palju tööd ning rahaga mõistlikult ümber käia.

Iga sõiduki, mootorratta, kauba- või raskeveoki puhul mängivad rehvid väga olulist rolli - mitte vähem olulist kui seda on sõiduki mootor või muud osad. Mootori purunemisel või rikkiminekul muutub sõiduk lihtsalt liikumatuks. Kui aga sama peaks juhtuma rehviga, võivad tulemused olla hoopis kurvemad.

Enamasti ostavad autojuhid rehve autosalongides või teeninduskeskustes. Samas müüakse suur osa rehvidest ka interneti teel ning see trend on üha rohkem kasvamas. Toome välja mõned põhjused, miks rehve just e-poest osta:

1. Internetist rehve tellides on valik palju suurem - kuna e-poodidel ei ole laoruum nii suureks takistuseks kui seda füüsiliste kaupluste puhul, siis on nende rehvide valik mitmekesisem. Lisaks on paljude rehvide kõrval selle omadusi kirjeldavad tekstid ning ära on toodud ka konkreetse hooaja rehvitestide tulemused. Lisaks saad rehve valida kas mõõdu või auto margi/mudeli järgi. Vähem tähtsam ei ole ka rehvide hind, mis on tänu suurele laole mõnikord lausa 30% soodsam, kui tavapoes või rehvitöökojas.

2. Valikus on ainult kvaliteetsed ja testitud rehvid - e-poed ei tohi müüa rehve, mis ei ole läbinud rangeid teste - igal rehvimudelil peab olema EL-i märgistus. EL rehvimärgistus näitab rehvi olulisi ohutus- ja keskkonnaaspekte. Lisaks on ostetavad rehvid värske tootmisaastaga, sest need ei pea aastaid kaupluses või teeninduse saalis seisma ja ostjat ootama. Kataloogis on saadaval pigem uuemad mudelid ning vanad kas asendatakse või eemaldatakse valikust. Lisaks on enamus tootevalikus olevaid rehve toodetud käesoleval aastal.

Foto: vandenban.nl

3. Säästad aega - E-poest tellimine on lihtsam: säästad aega ja ei pea sõitma punktist A punkti B, et endale sobilikus mõõdus ja hinnaklassis rehve leida. Lisaks ei ole garantiid, et Sinule sobilikke rehve lähedalasuvatest kauplustes üldse saada on. Kokkuleppe korras saad rehvid tellida ka kasvõi otse rehvitöökotta, et nende vahetus veelgi lihtsamaks muuta.

4. Säästad raha - Kes ei tahaks osta soodsa hinnaga rehve? Paljudel inimestel on välja kujunenud arvamus, et rehvide hinnad on liiga kõrged. See ei pruugi alati tõsi olla ning sõltub suuresti valitava rehvi tootjast ja mudelist. E-poodides müüdavad rehvid on reeglina soodsamad kui traditsioonilistes rehvipoodides. Üheks põhjuseks on näiteks see, et e-poed tellivad rehve suuremates kogustes ning pakuvad rehve mitte ainult kohalikele ostjatele/importijatele, vaid ka suurtele Euroopa ladudele. Euroopas võib tellimisjärgne tarneaeg olla 4-6 tööpäeva, aga see-eest saadakse rehvid väga hea hinnaga.

5. Tarne toimub Sulle sobivale aadressile - Järjekordne hea eelis, miks rehve internetist tellida. Rehvid tarnitakse otse teie poolt valitud aadressile: koju, tööle või isegi rehvitöökotta.

Rehvid123.ee e-poest saad osta uusi ja soodsa hinnaga rehve omale sobival ajal ning olla kindel, et need rehvid ei ole kusagil nurgas lihtsalt tolmu kogunud.

NB! Ostes rehvid sooduskoodiga ar123, saad 5% soodustust!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757