Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parim jaekaubandusfirma Eestis on Quelle

Täna ilmusid Äripäeva vahel traditsioonilised hulgikaubandusettevõtete TOP 2005 ning jaekaubandusettevõtete TOP 2005.

Jaekaubandusettevõtetest osutusid edukaimaks Quelle OÜ, Baltman OÜ ja Sportland AS.

Jaekaubandusettevõtete TOP 25

1. Quelle OÜ (kaupade müük posti teel)

2. Baltman OÜ (naiste- ja meesterõivaste jae- ja hulgimüük)3. Sportland Eesti AS (spordi-, kalastus- ja matkatarvete müük)4. Ehitus Service OÜ (ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüük)5. Tallinna Kaubamaja AS (jaekaubandus)6. Prisma Peremarket AS (jaekaubandus)7. Stockmann AS (jaekaubandus)8. Famar-Desi AS (ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüük, Ehituse ABC)9. A-Selver AS (toidu- ja esmatarbekaupade müük)10. ABC King AS (jalatsite jaemüük)

11. Indoor Group AS (mööbli ja muude sisustustoodete müük)

12. Rautakesko AS (ehitusmaterjalide jae-, projekti- ja hulgimüük)13. TATOLI AS (põllumajandustehnika jae- ja hulgimüük)14. Jysk Linnen’n Furniture OÜ (kodu- ja sisustuskaupade jaemüük)15. Balti Realiseerimiskeskus OÜ (kasutatud transpordivahendite müük)16. Devest AS (ehitusmaterjalide jae- ja hulgimüük)17. Infotark AS (kontorivahendite jaemüük)18. Antista AS (kodumasinate ja olmeelektroonika jaekaubandus)19. Puumarket AS (ehitus- ja saematerjalide müük)20. Mööblimaja AS (mööblikaubandus)21. Glasmir OÜ (rõivaste ja jalanõude jae- ja hulgimüük)22. Haapsalu Tarbijate Ühistu (toidu- ja esmatarbekaupade müük)23. Ottender Valgmäe AS (kodumasinate ja köögitarvikute jae- ja hulgikaubandus)24. Elva Tarbijate Ühistu (jae- ja hulgimüük)25. A G Kaubanduse AS (jae- ja hulgikaubandus)

Hulgikaubandusettevõtete esikolmikusse kuuluvad seekord Hebron, Goodyear Dunlop Tires Baltic ning Petkam.

Hulgikaubandusettevõtete TOP 25

1. Hebron OÜ (musta metalli jäätmed)

2. Goodyear Dunlop Tires Baltic AS (rehvid)3. Petkam AS (naftasaadused)4. G.S.G. Metal AS (metallijäätmed)5. Mažeikiu Nafta Trading House OÜ (vedelkütus)6. Sandmani Grupi AS (kodumasinad ja olmeelektroonika)7. Magnum Medical AS (ravimid)8. INTRAC Eesti AS (metsa-, ehitus- ja materjalikäsitlusmasinad)9. Alas-Kuul AS (tööstusseadmed ja komponendid)10. ESPAK AS (ehitusmaterjalid)11. Kverneland Group Baltic AS (põllumajandusmasinad, nende tarvikud ja varuosad)12. Soudal AS (ehitus- ja autokeemia)13. Silberauto AS (uued ja kasutatud autod, varuosad)14. Eesti Metall OÜ (jäätmed ja jäägid)15. Electrolux Eesti AS (kodumasinad, aia- ja metsatehnika, profiseadmed)16. Kemira GrowHow AS (agrokeemiatooted, teravili ja põllumajandusteenused)17. Viru Elektrikaubandus AS (elektrimaterjalid, -tarvikud ja -masinad, sh kaablid)18. Lehepunkt AS (paber, kirjatarbed, raamatud ja ajakirjandus)19. Balti Ehitusmasin-Baltem AS (ehitusmasinad ja karjääriseadmed)20. Dunkri Kaubanduse AS (alkohoolsed joogid)21. Bang Bonsomer Eesti AS (keemiline tooraine)22. Baltic International Trading OÜ (naftatooted)23. HoReCa Service OÜ (kartuli-, köögivilja- ja puuviljatooted)24. MAP Eesti AS (paber ja paberikaubad)25. Kaupmees Ko AS (toidu- ja esmatarbekaubad)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757