Autor: Kaubandus.ee • 4. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lahkuv tippjuht kullati üle

USA müügiketi Home Depot juhi Robert Nardelli lahkumiskompensatsioon on 210 mln dollarit (2,48 miljardit krooni).

90 mld dollarise (1,062 triljonit krooni) aastakäibega USA remonditarvete müügiketi juhi aastapalk oli 64 mln dollarit (755 mln krooni), kirjutab tänane New York Times.

Nardelli juhtis ettevõtet alates 2000. aastast, varem oli ta firma General Electric divisjonijuht. "Haamri ja naela müügist" alustanud Home Depot on nüüd USA oma ala suurim, pakkudes peale kodukliendi laia valikut remondi- ja sisustusmaterjale ka ehitusfirmadele.

Oma järsu juhtimisstiiliga ning kombega palgata üksuste juhtideks eruohvitsere teenis töönarkomaanist Nardelli hüüdnime "Kindral". Tema ametiajal ettevõtte käive kahekordistus, kuid aktsiahind on tammunud paigal. Kriitiliselt meelestatud investorid toovad Nardelli`t näitena üle kullatud tippjuhist, kes kasseerib viletsate tulemuste eest miljonite kaupa raha, kirjutab NYT.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700