Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela: võidame tänu kiirsööjatele turgu

Kütuste jaemüügiettevõte Alexela Oil teatas, et ettevõtte on võitnud peale Uno X operatsioonide omandamist mitmeid suurkliente, sest autojuhid ei soovi seista pikkades hamburgeri järjekordades.

Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul ei häbene nemad öelda, et Alexela on kütuse jaemüügiettevõte, mille eesmärk on müüa klientidele bensiini, mitte hamburgerit. „Oleme 2006 aasta jooksul võitnud turgu paljuski just sellega, et autojuhid ei taha seista pikkades hamburgeri järjekordades. Tankimine ei ole meelelahutus, kuigi kindlasti on ka teisi arvamusi,” ütles Kuusik.

Tema sõnul on Alexelal ajalooliselt mitmeid teenindusjaamu eeskätt väljaspool Tallinnat, kus on ka võimalik keha kinnitada, kuid see on pigem eilne päev. „Me näeme, et inimene hindab järjest enam aega. Uno X jaeketi ostmine oli väga õige samm, müük on kasvanud kiiremini kui prognoosisime,” sõnas Kuusik.

Alexela omandas Hydro Texaco Baltimaade kütuse jaemüügi operatsioonid möödunud aasta kevadel. Kokku on Alexelal Eestis 58 tanklat.

Müüdud kütuseliitrite hulk kasvas poole aastaga, mis Alexela ja Uno X on koos saanud tegutseda, 10%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070