Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2007

Alexela: võidame tänu kiirsööjatele turgu

Kütuste jaemüügiettevõte Alexela Oil teatas, et ettevõtte on võitnud peale Uno X operatsioonide omandamist mitmeid suurkliente, sest autojuhid ei soovi seista pikkades hamburgeri järjekordades.

Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul ei häbene nemad öelda, et Alexela on kütuse jaemüügiettevõte, mille eesmärk on müüa klientidele bensiini, mitte hamburgerit. „Oleme 2006 aasta jooksul võitnud turgu paljuski just sellega, et autojuhid ei taha seista pikkades hamburgeri järjekordades. Tankimine ei ole meelelahutus, kuigi kindlasti on ka teisi arvamusi,” ütles Kuusik.

Tema sõnul on Alexelal ajalooliselt mitmeid teenindusjaamu eeskätt väljaspool Tallinnat, kus on ka võimalik keha kinnitada, kuid see on pigem eilne päev. „Me näeme, et inimene hindab järjest enam aega. Uno X jaeketi ostmine oli väga õige samm, müük on kasvanud kiiremini kui prognoosisime,” sõnas Kuusik.

Alexela omandas Hydro Texaco Baltimaade kütuse jaemüügi operatsioonid möödunud aasta kevadel. Kokku on Alexelal Eestis 58 tanklat.

Müüdud kütuseliitrite hulk kasvas poole aastaga, mis Alexela ja Uno X on koos saanud tegutseda, 10%.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700