Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika avas esimese Ivo Nikkolo kaupluse välisturul

Baltika avas sel nädalal Leedus Vilniuse suurimal kaubandustänaval Ivo Nikkolo esinduskaupluse. Tegemist on esimese Ivo Nikkolo kauplusega väljaspool Eestit.

Aasta jooksul plaanib ettevõte avada kaubamärgi kauplused kõigis Balti riikides, teatas ettevõte.

Vilniuse suurimal kaubandustänaval aadressil Gedimino 5 asuv Ivo Nikkolo kauplus tutvustab Leedu tarbijaile kaubamärgi kevadsuvist naistekollektsiooni uudses poekeskkonnas.

Ivo Nikkolo brändijuhi Kaja Milderi sõnul on Leedus avatud kauplus esimene samm Ivo Nikkolo rõivabrändi tutvustamisel Baltimaades. „Oleme võtnud eesmärgiks, et aasta lõpuks on Ivo Nikkolo esindatud kõigis Balti riikides,” kinnitas Kaja Milder.

Järgmine kauplus avatakse Kaja Milderi sõnul aprillis Leedus, Lätti jõuab kaubamärk käesoleva aasta teises pooles. „Järgmise 5 aasta plaanidesse kuulub Ivo Nikkolo arendamine omas nišis arvestatavaks moebrändiks kogu Kesk- ja Ida-Euroopas,” tutvustas Kaja Milder kaubamärgi plaane.

Vastavatud kaupluses on esindatud Ivo Nikkolo kevadsuvine naistekollektsioon, lisaks on müügil lai valik aksessuaare – kingi, kotte, salle ja ehteid. Kaupluse rõivavalik uueneb iga kahe nädala tagant.

Ivo Nikkolo kaubamärgi naisterõivaste peadisaineriks on Eve Hanson, disainer Ivo Nikkolo osaleb uudiskollektsioonide väljatöötamisel. Lisaks Leedus avatud kauplusele tegutsevad Ivo Nikkolo kaubamärgi all ka kolm kauplust Eestis, kaks Tallinnas ja üks Pärnus.

Baltika Grupp on kiirelt kasvav rõivakaubandusettevõte, mis tegutseb Baltikumi ja Ida-Euroopa turgudel. Grupp opereerib Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo jaekette kuues riigis – Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas ja Venemaal. Ettevõttel on kuuel turul kokku 118 kauplust, käesoleva aasta märtsis avati viis kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070