Autor: Kaubandus.ee • 28. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskva supermarketid kõrvaldavad lettidelt Eesti kauba

Kaubandusketi Sedmoi kontinent lettidelt korjatakse lähipäevadel müügilt kõik Eesti kaubad, teatas kaubandusketi pressiteenistus portaalile RIA Novosti.

Lähima kahe ööpäevaga püüame ära muuta sortimendi ja kõik Eestis toodetud kaubad meie kaubavalikust eemaldada, teatas pressiesindaja. Tema sõnul protestib kaubandusketi juhatus nii pronkssõduri teisaldamise vastu Tallinnas. Meie loosung on, et kes ei mäleta minevikku, elab tulevikuta, lisas ta.

Kaubandusketi sortimendis on olnud umbes 250 Eesti kaubaartiklit külmutatud toodetest ja konservidest alkohoolsete jookideni.

Ka kaubandusketi Samohval juhatus on otsustanud lõpetada Eesti kaupade ostu ja müügi. Niisamuti plaanib odavmüügikett Kopeika homsest peatada Eesti juustu müügi, mis on hetkel ainus Eesti päritolu kaup keti sortimendis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757