Autor: Kaubandus.ee • 28. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskva supermarketid kõrvaldavad lettidelt Eesti kauba

Kaubandusketi Sedmoi kontinent lettidelt korjatakse lähipäevadel müügilt kõik Eesti kaubad, teatas kaubandusketi pressiteenistus portaalile RIA Novosti.

Lähima kahe ööpäevaga püüame ära muuta sortimendi ja kõik Eestis toodetud kaubad meie kaubavalikust eemaldada, teatas pressiesindaja. Tema sõnul protestib kaubandusketi juhatus nii pronkssõduri teisaldamise vastu Tallinnas. Meie loosung on, et kes ei mäleta minevikku, elab tulevikuta, lisas ta.

Kaubandusketi sortimendis on olnud umbes 250 Eesti kaubaartiklit külmutatud toodetest ja konservidest alkohoolsete jookideni.

Ka kaubandusketi Samohval juhatus on otsustanud lõpetada Eesti kaupade ostu ja müügi. Niisamuti plaanib odavmüügikett Kopeika homsest peatada Eesti juustu müügi, mis on hetkel ainus Eesti päritolu kaup keti sortimendis.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700