Jaga lugu:

Tamro võitis loa avada Tallinnas kaks uut apteeki

Kui eile hommikul heideti ravimiametis liisku, kes saab kaks apteeki Tallinnas, soosis õnn 59 soovija seast Tamrot.

"Kõik meie apteegid kandideerisid eraldi ja võib väita, et meil tõesti vedas, sest lugupeetud konkurendid tegid täpselt samamoodi," rõõmustas Tamro tegevjuht Tarmo Vaasa Äripäevale, kelle sõnul olid nemad väljas umbes kuue apteegiga.

Liisutõmbamine ise nägi välja järgmiselt. Paberitele trükitud ettevõtete nimesid näidati kohalviibijatele ja siis sedelid segati. Seejärel asetati nad ümbrikutesse, mis samuti segati, ning lõpuks tõmbas ravimiameti esindaja kastist välja Tamrole kuuluvad Aptesel OÜ ja Posti Apteek OÜ.

Kolme pakkumisega väljas olnud Farmacia tegevjuhi Triinu Entsiku sõnul oli Tamro võidu taga puhtas loosiõnn. "

Kohta, kuhu uued apteegid rajada, pole Vaasa sõnul veel valitud. "Valida tuleb ikka see koht, mis kiiresti areneb. Näiteks Viimsis hiilime me võimaluste järele, kuid täpsemalt on sellest vara rääkida," ütles Vaasa.

Ravimite ja haiglavarustuse hulgimüügiga tegelev Tamro kahe uue eile võidetud apteegiga ei rahuldu. "Kahtlemata pole selle kahe apteegiga nüüd Apteek1 piir mingil juhul Tallinnas täis," tõdes Vaasa, kes peale pealinna kuulab maad ka Tartu Lõunakeskuses ning Aardla kandis.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt