Autor: Kaubandus.ee • 30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamro võitis loa avada Tallinnas kaks uut apteeki

Kui eile hommikul heideti ravimiametis liisku, kes saab kaks apteeki Tallinnas, soosis õnn 59 soovija seast Tamrot.

"Kõik meie apteegid kandideerisid eraldi ja võib väita, et meil tõesti vedas, sest lugupeetud konkurendid tegid täpselt samamoodi," rõõmustas Tamro tegevjuht Tarmo Vaasa Äripäevale, kelle sõnul olid nemad väljas umbes kuue apteegiga.

Liisutõmbamine ise nägi välja järgmiselt. Paberitele trükitud ettevõtete nimesid näidati kohalviibijatele ja siis sedelid segati. Seejärel asetati nad ümbrikutesse, mis samuti segati, ning lõpuks tõmbas ravimiameti esindaja kastist välja Tamrole kuuluvad Aptesel OÜ ja Posti Apteek OÜ.

Kolme pakkumisega väljas olnud Farmacia tegevjuhi Triinu Entsiku sõnul oli Tamro võidu taga puhtas loosiõnn. "

Kohta, kuhu uued apteegid rajada, pole Vaasa sõnul veel valitud. "Valida tuleb ikka see koht, mis kiiresti areneb. Näiteks Viimsis hiilime me võimaluste järele, kuid täpsemalt on sellest vara rääkida," ütles Vaasa.

Ravimite ja haiglavarustuse hulgimüügiga tegelev Tamro kahe uue eile võidetud apteegiga ei rahuldu. "Kahtlemata pole selle kahe apteegiga nüüd Apteek1 piir mingil juhul Tallinnas täis," tõdes Vaasa, kes peale pealinna kuulab maad ka Tartu Lõunakeskuses ning Aardla kandis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757