Autor: Kaubandus.ee • 13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa lihunikud pakuvad kiivi-, kirsi- ja aaloemaitselisi vorstikesi

Saksamaal on müüki tulnud mitmed uued eksootilise maitsega vorstid.

Lootuses elavdada oma suvist vorstimüüki, on Saksa vorstitootjad andnud välja terve rea uusi eksootilise maitsega vorstikesi. Lettidelt võib leida kiivi-, maraskiino-, kirsi-, sidruni- ja isegi aaloemaitselisi vorste, kirjutas Reuters.

Kuna vorstide näol on tegu Saksa rahvusroaga, tundub mõnele, et uute ebatavaliste maitsete turule toomine ei ole kõige õigem tegu. Teiste sõnul aga aitab see tõsta vorsti müüki.

Berliini lihunik Uwe Buenger on välja tulnud näiteks tšilli-meevorstidega, samas tema konkurent Denker müüb maraskiino-kirsi ja ananassi tükkidega kiivivorsti.

Vorstiarmastajatele on välja töötatud ka trühvli-, lamba-, peterselli- ja ingverivorstid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757