Autor: Kaubandus.ee • 22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockmann koondab Soome ja Baltimaade kaubamajade juhtimise

Kaubamajadekett Stockmann teatas, et koondab Soome ja Baltimaade kauplused ühtse juhtimise alla aastaks 2008.

Kauplusi hakkab juhtima Maisa Romanainen, vahendas kamcity.com.

Baltimaade ja Soome kaupluste juhtimise koondamise plaan on osa üldisest restruktureerimisest.

Ettevõte teatas ka, et Soome kaupluste juht Karl Stockmann läheb jaanuaris pensionile.

Keti Venemaa kauplusi jääb juhtima Jouko Pitkanen.

"Kogu Stockmanni Kaubamajadegrupp (seda nii Venemaal,Lätis, Eestis ja ka Soome s) töötab sama kontseptsiooni alusel. Samuti on Tallinna Stockmann allunud eelneval välismaa üksusele kelle juht on olnud Maisa Romanainen. Suuremaid muutusi ei too see muutus kaasa ei meie meeskonnale ega ka klientidele. Tihedamas koostöös Soomega, kus Stockmannil on suurim kogemustepagas, saab arendada oma tegevust nii Eestis kui kogu Baltikumis veelgi tõhusamalt," ütles aripaev.ee-le Tallinna Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türner.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757