Autor: Kaubandus.ee • 27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laasi: Ansip mõtleb ainult alkoparunite kasumile

Keskerakondlasest riigikoguliige ja endine Kristiine linnaosavanem Lauri Laasi leiab, et Ansipit mõtleb ainult alkoparunite kasumitele ja käsitleb Kristiine Prismaga juhtunut lihtsustatult.

"Kutsun Ansipit üles mõtlema mitte ainult alkoparunite kasumitele, vaid hoolitsema ka inimeste tervise eest nagu seda püüab teha Tallinna Kristiine linnaosavalitsus," ütles keskerakondlasest riigikoguliige ja endine Kristiine linnaosavanem Lauri Laasi peaminister Andrus Ansipile.

"Ansip väidab, et Prismalt alkoholimüügi äravõtmisega on karistatud kõiki piirkonna elanikke. Sellest võib jääda mulje nagu oleks kõik Kristiine piirkonna inimesed kanged napsivennad ja suured alkoholitarbijad. Kas see pole solvav Kristiine linnaosa inimestele, " tõstatab Laasi küsimuse, lisades, et sellega kirjutakse kõik Kristiine elanikud alkoholitarbijate hulka, ahistades sellega suure osa elanike inimõigusi.

Laasi sõnul esitab Ansip teadlikult asju lihtsustatult, nagu oleks „kauplus müünud alaealisele mingit alkohoolset jooki”. Tegelikult müüdi korduvalt, vahele jäädi kahel korral ja väga lühikese ajavahemiku järel. Need faktid salgab peaminister tagasihoidlikult maha, leiab Laasi.

Peaminister Ansip ründab keskerakondlikku Tallinna Kristiine linnaosavalitsust, vaikides maha selle, et linnaosavalitsus lähtus siseministeeriumi Põhja-Eesti politseiprefektuurilt tulnud ametlikust ettepanekust. Tegelikult ta räägib vastu oma enda siseministrile, sotsiaaldemokraat Jüri Pihlile, kes järjekindlalt nõuab karmimat poliitikat korrarikkumiste suhtes, märkis Laasi.

Laasi leiab, et Andrus Ansip esitab teadlikult asju lihtsustatult, nagu oleks „kauplus müünud alaealisele mingit alkohoolset jooki”. Tegelikult müüdi korduvalt, vahele jäädi kahel korral ja väga lühikese ajavahemiku järel. Need faktid salgab peaminister tagasihoidlikult maha, on keskerakondlasest riigikoguliige veendunud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757