Autor: Kaubandus.ee • 28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamajja avalik sektor ei tulva

Tallinna Kaubamaja personali- ja teenindusdirektori Anu Press ütles täna aripaev.ee päeva küsimusele vastates, et tema teada on töötajate suundumine avalikust sektorist Kaubamajja väga tilluke, kui sedagi.

"Otsest uuringut ei ole tehtud," ütleb Press aripaev.ee küsimuse peale, kas tööjõud suundub avalikust sektorist erasektorisse, kuna sealne keskmine palk ületas 2006. aastal üle pika aja avaliku sektori keskmise palga.

"Enamasti liigutakse ikka erasektori piires," on Tallinna Kaubamaja personali- ja teenindusdirektor kindel, et peamine liikumine toimub siiski oma ala ehk kaubanduse piires.

Kaubamajast lahkutakse Pressi sõnul näiteks suurema palga ja motivatsioonipaketi pärast. Palju mängib Pressi sõnul rolli ametiauto või teistsugust graafikut pakkuv töö.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070