Kaubandus.ee  • 24. oktoober 2007
Jaga lugu:

Mölder: ekslik on arvata, et hakkame Dorpatist tohutult teenust tellima

Tartu linnavalitsuse sekretär Jüri Mölder kummutas väite, nagu hakkaks Tartu linnavalitsus suuremat sorti koostööd tegema Tartu ärimehe Neinar Seli vastvalminud hotelliga Dorpat.

"Sügavalt ekslik on arvata, et hakkame Dorpatist nüüd tohutult teenust tellima," ütles Mölder ägedalt Tartu Postimehes esitatud väitele kommentaariks ning lisas, et kära, mis tekkis, ei väljenda kindlasti tegelikku olukorda.

Linnavalitsuse sekretäri sõnul on linnavalitsuse poolt tasutavate külaliste majutuste arv väike ja peamiselt kasutatakse selleks Uppsala ja Tampere maja, mis mõlemad kuuluvad Tartu linnale ning on asutatud koostöös sõpruslinnade Tampere ja Uppsalaga. Kui need on täis, kasutatakse ka teisi hotelle.

Mölder ei eita, et Tartu linnavalitsusel on kokkulepped teatud hotellidega letihinnast madalama teenuse kasutamiseks. Neid realiseeritakse eelkõige suurte külaliste arvu korral või kui tegemist on väga kõrgete külalistega. Lepingud ei garanteeri ühelegi hotellile konkreetseid külastusi, vaid neid kasutatakse vastava vajaduse tekkimisel ja vabade tubade olemasolul.

Kui mõni hotell soovib Tartu linnavalitsusega lepingut sõlmida, tuleb selleks ise huvi üles näidata. Kui hotell teeb pakkumise ning ühtlasi vastab linnavalitsuse nõuetele, on tulevane koostöö Mölderi sõnul võimalik.

Praegu on Tartu linnavalitsusel koostöö Tartu hotelliga, Londoni ja Pallasega. Barclay hotelliga oli tihedam koostöö kuni 2005. aastani.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt