Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valga lihatööstuse emafirma investeerib Lõuna-Eestisse

Valga lihatööstuse emafirma Atria investeerib sel aastal lihatööstusesse ja loomakasvatusse 120 miljonit krooni.

Atria Baltic uue juhataja Kadri Körkkö sõnul investeeritakse tänavu 80 miljonit Lõuna-Eesti loomakasvatusse ja 40 miljonit lihatööstuse uuendamisse. Valga lihatööstus eristub teistest loomakasvatuse tõttu, kirjutas Valgamaalane.

Lisaks tööstusele ja Eesti ühele suurimale tapamajale omatakse viite sea- ja ühte piimafarmi.

„Atria konkurentsieelis Eestis on eelkõige loomakasvatus ja moodsaim tapamaja, mõlemad aitavad vähendada liha sisseostu riske nii hinna kui ka kvaliteedi osas. Kindlasti on suureks abiks meie ettevõtte pikaajalised tootmiskogemused,“ lausus Atria Baltic kontserni uus müügidirektor Veimo Beilmann.

Praegu keskendutakse Körkkö sõnul kõige enam pakkeliini ostmisele ja logistika arendamisele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757