Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taube: teenindajate leidmine on muutnud natuke kergemaks

A-Selver ASi juhataja Ain Taube ei julge prognoosida kardinaalseid muutusi järgmisel aastal tööturul.

„Raske küsimus. Nii võib juhtuda,” vastas ta küsimusele, kas järgmisel aastal on ettevõtjatel lihtsam endale töötajaid leida. „Väga suurt ja olulist muutust ei julge ma prognoosida,” ütles Taube teenindussektori kohta.

Taube ütles, et A-Selveril on juba praegu kergem leida töötajaid võrreldes aasta algusega ja kevadega. „Olukord on rõõmsam, aga järjekorda ukse taga kindlasti ei ole,” märkis ta.

Taube sõnul on endiselt problemaatiline näiteks Tallinnas teenindajate leidmine. „Raske on leida häid töötajaid, kes oskaks ka riigikeelt,” nentis ta, lisades, et mujal Eestis on töötajate leidmine lihtsam.

Taube ei osanud öelda, kui palju on A-Selver tõstnud oma teenindajate palka sel aastal, aga märkis, et see kasv on kindlasti olnud kõrgem kui riigis keskmiselt. Ka järgmisel aastal prognoosib Taube teenindajatel palgatõusu, kuid kui suurt, ei soovinud ta hetkel välja öelda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700