Autor: Kaubandus.ee • 18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Victoria Beckham aitab tõsta Marks Spenceri aktsiat

Victoria Beckham, kes ostis sügisel Suurbritannia suurimast rõivaketist 149 naela (3300 krooni) maksvad nahkriided, aitab tõsta ettevõtte kasumit, kirjutab Bloomberg.

Nii Marks Spencer (M S) kui ka moekaubamaja Next aktsiad võivad järgnevatel aastatel langustrendi murda tänu ettevõtete strateegiale pakkuda eksklusiivseid ja kallimaid riideid, ennustavad analüütikud. M S aktsia hind võib järgmise 12 kuuga kerkida analüütikute hinnangul 28 protsenti, Nexti aktsia koguni 37 protsenti, selgub Bloombergi kogutud andmetest.

Pärast seda, kui poplaulja Victoria Beckham ostis sügisel Marks Spencerist nahkriided, osteti kompanii esinduskaubamajast sama kollektsiooni riided nelja päevaga, kinnitas uudisteagentuurile ettevõtte pressiesindaja Clare Wilkes. „Tarbijad soovivad eksklusiivsust ja brändi, mis aitab eristuda," kinnitas moekettide valitud strateegia õigsust Suurbritannia jaekaubanduse analüüsikeskuse Verdict analüütik Maureen Hilton.

Marks Spencerit katvatest analüütikutest soovitavad 16 neist aktsiat osta, viis hoida ning kolm soovitavad müüa. Nexti aktsiat soovitavad osta 17 analüütikut, viis soovitavad osta ning kolm analüütikut soovitavad müüa.

Täna on Marks Spenceri aktsia hind kerkinud 1,55 protsenti 557,50 Suurbritannia pennini, Nexti aktsia on kallinenud 1,2 protsenti 1621 pennini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700