• 28.02.08, 11:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kose ei soovita kopeerida turul olevaid restorane

Superkokk Imre Kose ei soovita algajatel ettevõtetele sattuda libedele teele, tema sõnul ei tasu kopeerida juba turul olemasolevaid restorane.
Kose paneb alles alustavatele toitlustusettevõtetele südamele, et nad ei kopeeriks turulolevaid ettevõtteid, vaid mõtleksid ise midagi originaalset välja.
Samuti rääkis Kose Äripäevale, miks ta loobus palgatööst.
"Üks põhjusi, miks ma olin palgatööst valmis loobuma, oli see, et kui ma teen 14- 15 tunniseid tööpäevi, aga seda panust ei hinnata, siis miks ma peaksin seda tegema. Ma pigem töötan siis oma firma heaks, kui nii kui nii tunde ei loe."
Ka praeguses ametis teeb Kose pikki tööpäevi. "Kuna töö meeldib, siis ma kella ei vaata. Kui asjad on vaja ära teha, siis nad on vaja ära teha. Kui aga ennast väsinuna tunnen, on mul alati võimalus võtta nädalavahetus vabaks ja minna kusaagile akusid laadima, " sõnas Kose.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.09.24, 11:19
Selveri juht: uute kaupluste avamisele eelneb põhjalik eeltöö
Selver on sel aastal avanud mitu uut kauplust. Augustis avati Selver Rocca al Mare Keskuses, sel nädalal Tartus Raadil ning hiljuti läks käima põnev pilootprojekt: Ülemiste linnakusse loodi ööpäevaringselt avatud robotiseeritud autonoomne kauplus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele