Autor: Kaubandus.ee • 19. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljon krooni eest 12 pudelit šampanjat

Homme avaneb maailma rikkuritel harukordne võimalus soetada endale personaliseeritud šampanjat. Šampanja tootja Pernord-Ricard loodab ära müüa 100 pudelit šampanjat, iga hinnaks üle 4000 euro, vahendas BizNews.lv.

Homme lähevad maailma rikkurite vahel kaubaks seni kalleimad šampanjad. Ühe pudeli eest, mis personaliseeritakse vastavalt ostja soovile, tuleb välja käia 4166 eurot ehk 65 181 krooni. Konks on aga selles, et pudeleid üksi ei müüda, vaid soovi korral tuleb ostjal soetada 12 pudelist koosnev komplekt.

Pernod-Ricardi esindaja sõnul maksab piiratud koguses Perrier-Joueti šampanjakomplekt 50 000 eurot ehk 782 300 krooni. Eelmine kalleima šampanja rekord kuulus Dom Perignonile, kelle magnumpudelis šampanja läks 2005. aastal kaubaks 12 000 euro ehk 187 752 krooni eest.

Väikesesse Epernay linnakesse on oodata maailma rikkamaid inimesi – ameeriklasi, inglasi, venelasi, jaapanlasi, hiinlasi ja loomulikult prantslasi ja šveitslasi. Seal ootab iga klienti šampanjameister Hervé Deschamps, kes lisab šampanjale kliendi poolt väljavalitud likööri, tehes sellest maailma haruldasima.

„Me plaanime klientidele müüa 100 šampanjakomplekti ning meie ostjatel avaneb harukordne võimalus personaliseerida oma šampanja täpselt oma maitse järgi – see on ülim luksus,“ sõnas šampanjatootja Perrier-Joueti esindaja Olivier Cavil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757