Värsket Eesti kartulit ja maasikat ei tasu
turult veel otsida, välismaiseid suvevilju leiab sealt see-eest üsna suures
valikus, näitas Postimehe luurekäik Tallinna Keskturule.
Poola üsna koduse välimusega maasikate hinnad algavad 23 kroonist, Hispaania omad – need, mis näevad välja nagu steroide täis pumbatud – maksavad 38 krooni. Kreeka maasikad mahuvad 26-kroonise kilohinnaga vahepeale, kirjutas Postimees.
Kui mullu võis enne jaanipäeva turult juba värsket kodumaist maasikat osta, siis vähemasti eile neid silma ei torganud. Samas olid välismaiste maasikate müüjad end sisse seadnud juba turuväravas ning nende juurde lookles järjekord.
Kõige populaarsemad paistsid olevat Hispaania marjad.
Seotud lood
Selveri pagarilettide küpsetusjuhi Irina Kaganskaja sõnul on viimastel aastatel pagaritoodete müük märkimisväärselt kasvanud. Eriti menukaks on osutunud käsitsi valmistatud ciabatta'd ja focaccia'd oliividega.