Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma käive kasvas aasta esimese viie kuuga 16%

Prisma Peremarket kasvatas käesoleva aasta esimese viie kuuga müüki 16%. Lisaks kasvas samal perioodil Prisma klientide arv 300 000 võrra. P

Prisma Peremarketi tegevjuht Janne Lihavaineni sõnul näitavad Prisma müügi, klientide ja tulemi kasv, et Eesti kõige soodsama ostukorviga ja madala müügikattega on võimalik Eesti jaekaubandusturul teha väga hea tulemus, teatas firma.

„Lisaks müügi ja klientide arvu kasvule on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga meie tulem pea kahekordistunud. See aga näitab, et müügikatet madalana hoides ja Eesti kõige odavamat ostukorvi pakkudes on võimalik saavutada suurepärane majandustulemus,“ sõnas Prisma Peremarketi tegevjuht Janne Lihavainen. „Kuna korraldame oma tööd efektiivselt saame pakkuda üheaegselt madalat müügikatet ning laia ja kvaliteetset kaubavalikut. Efektiivsus ei seisne aga meie jaoks mitte töötajatest viimase välja pigistamises, vaid selles, et loome tööd hõlbustavad töötingimused.“

Prisma Peremarketi auditeerimata tulemuse kohaselt kasvas ettevõtte müük 2008. aasta esimese viie kuu jooksul 16% küündides 1 miljardi kroonini. Samal perioodil kasvas ka klientide arv 300 000 võrra. Kui eelmise aasta esimese viie kuuga sooritati Prismades 3,9 miljonit ostu, siis käesoleva aasta samal perioodil 4,2 miljonit. „Eriti head on need tulemused arvestades asjaolu, et aasta jooksul ei ole meile lisandunud uusi kauplusi, seega on tulemuse taga reaalne müügi ja efektiivsuse kasv,“ lisas Lihavainen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700