Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnakad Gruusia veinidele tormi ei jookse

Erinevalt Tallinnas levima hakanud tendentsist näidata Gruusia rahvale solidaarsust veini ostes, ei ole Gruusia veinide müük Pärnu poodides oluliselt suurenenud.

Pärnu Postimees külastas nelja suuremat supermarketit ja kaht alkoholipoodi, kust selgus, et Gruusia veinide müük on sõltuvalt poest üsna erinev, metsikust veini tarbimise maaniast rääkida ei saa.

Port Arturi toidupoe ostujuht Inge Pärn lausus, et kokkuvõtted veini müügi kohta on tegemata, kuid alkoholileti müüja Evi Kaevandiga konsulteerides ilmnes, et Gruusia veinid olid üleeile õhtul päris hästi kaubaks läinud. “Üleeile käidi spetsiaalselt Gruusia veini küsimas ja pool riiulit osteti õhtu lõpuks tühjaks,” näitas Kaevand veiniriiulis haigutavat tühimikku, kus veel üleeile hommikul seisid reas punase Old Tbilisi pudelid.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja rääkis, et eilse seisuga ei ole Gruusia veinide müük Pärnus oluliselt muutunud ja Suurejõe Selveri juhataja Epp Koger ütles, et tema teada ei ole viimase nädala jooksul Gruusia ega teiste maade veinide vastu huvi suurenemist märgata olnud.

Suurimat Gruusia veinide valikut pakkuva Maxima hiigelkaupluse ostujuht Kristo Kohv teadis rääkida, et üleeile oli esimene kord, kui poest nimelt Gruusia veini otsiti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700