Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaa poekett hakkab Baltika riideid müüma

Baltika sai hulgimüügitellimused ühelt Euroopa juhtivalt kaubamajade ketilt Peek Cloppenburg, millele hakatakse pakkuma Mosaic brändi naistekollektsiooni.

Peek Cloppenburg on Saksamaa suurim kaubamajade kett, millele kuulub Saksamaal üle 80 ning Euroopas kokku üle 100 kaubamaja, teatas Baltika börsile. Peale Saksamaa on Peek Cloppenburg esindatud Austrias, Belgias, Hollandis, Šveitsis, Poolas, Ungaris, Tšehhis jm. Kaubamaja tootevalik sisaldab palju tuntud kaubamärke, mille hulgas on näiteks Burberry, Hugo Boss, Pierre Cardin, Marco Polo, Gerry Weber, Mexx, Esprit, s.Oliver, Tommy Hilfiger ja Tom Tailor.

Esimesed tellimused lähetatakse selle aasta novembrikuus. 2009. aasta kujuneb testperioodiks, mille käigus jälgitakse kollektsiooni müügiedu ning toodete ja tarnete kvaliteeti. Mosaici kollektsiooni hakatakse testperioodil pakkuma viies riigis ja 13-s kaubamajas.

Koostöö Lääne-Euroopa partneritega on Baltika hulgimüügi strateegiline suund. Maade lõikes on Baltika hulgimüügi peamised sihtkohad praegu Balti riigid, Venemaa ja Soome. Hiljuti alustati hulgimüüki ka Valgevene turule.

„Peek Cloppenburg on kindlasti tuntud firma. Nimi on kõva, aga tehingu tagapõhja ma täpsemalt ei tea,“ tunnistas ASi Sangar juht Gunnar Kraft. „Ma arvan küll, et see on tõsiseltvõetav tehing. Baltika on ikkagi tõsine firma.“

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700