Kaubandus.ee  • 18. august 2008
Jaga lugu:

Saksamaa poekett hakkab Baltika riideid müüma

Baltika sai hulgimüügitellimused ühelt Euroopa juhtivalt kaubamajade ketilt Peek Cloppenburg, millele hakatakse pakkuma Mosaic brändi naistekollektsiooni.

Peek Cloppenburg on Saksamaa suurim kaubamajade kett, millele kuulub Saksamaal üle 80 ning Euroopas kokku üle 100 kaubamaja, teatas Baltika börsile. Peale Saksamaa on Peek Cloppenburg esindatud Austrias, Belgias, Hollandis, Šveitsis, Poolas, Ungaris, Tšehhis jm. Kaubamaja tootevalik sisaldab palju tuntud kaubamärke, mille hulgas on näiteks Burberry, Hugo Boss, Pierre Cardin, Marco Polo, Gerry Weber, Mexx, Esprit, s.Oliver, Tommy Hilfiger ja Tom Tailor.

Esimesed tellimused lähetatakse selle aasta novembrikuus. 2009. aasta kujuneb testperioodiks, mille käigus jälgitakse kollektsiooni müügiedu ning toodete ja tarnete kvaliteeti. Mosaici kollektsiooni hakatakse testperioodil pakkuma viies riigis ja 13-s kaubamajas.

Koostöö Lääne-Euroopa partneritega on Baltika hulgimüügi strateegiline suund. Maade lõikes on Baltika hulgimüügi peamised sihtkohad praegu Balti riigid, Venemaa ja Soome. Hiljuti alustati hulgimüüki ka Valgevene turule.

„Peek Cloppenburg on kindlasti tuntud firma. Nimi on kõva, aga tehingu tagapõhja ma täpsemalt ei tea,“ tunnistas ASi Sangar juht Gunnar Kraft. „Ma arvan küll, et see on tõsiseltvõetav tehing. Baltika on ikkagi tõsine firma.“

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt