Autor: Kaubandus.ee • 6. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

R-Kiosk hakkab väljastama postipakke

Itella Logistics ja R-Kiosk hakkavad väljastama postipakke viiekümnes siseruumides asuvas R-Kioskis suuremates Eesti linnades.

“R-Kioski müügipunktid asuvad keskustes kõikjal üle Eesti ning on 7 päeva nädalas pikalt avatud,” ütles R-kioski tegevjuht Jüri Võssokov, kelle sõnul on kliendil sinna lihtne ja mugav pakile järele minna.

Itella ja R-Kioski vaheline koostöö sai alguse tänavu märtsikuus ning tänu positiivsele vastukajale otsustati üleriigiliselt koostööd laiendada, seisis Itella Logisticsi pressiteates. Eelmisel nädalal allkirjastas Itella lepingu SmartPostiga 20 automaatse postipakiterminali kasutamiseks.

“Itella võrgustik koos R-Kioskide ning SmartPosti automaatidega katab terve Eesti, mis muudab tellimise interneti ja posti teel inimeste jaoks oluliselt lihtsamaks ja atraktiivsemaks,” sõnab Risto Merisalu, Itella Logistics Eesti tegevjuht.

Logistikafirma Itella Logistics tegutseb kaheksas Läänemere-äärses riigis, saadab aastas teele 30 miljonit saadetist, annab tööd 4000 inimesele ja ettevõtte 2006. aasta käive oli 620 miljonit eurot. Eestis tegeleb Itella Logistics kaubaveo logistikateenustega, kaupade käsitlemise, laoteenuste ja kullerteenustega. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 143 miljonit krooni, kasum 12,4 miljonit krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757