Autor: Kaubandus.ee • 4. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noop: tarbijamängud õlle müügimahte ei tõsta

A le Coqi juht Tarmo Noop ütles, et tarbijamängude korraldamise keeld konkurentsiolukorda nende jaoks ei muuda, kuna keeld kehtib kõigile.

"Oleme reklaamiseaduse muutusest teadlikud olnud ja oleme selleks valmis," ütles Noop.

"Loomulikult see mõjutab meie reklaamiplaane, kui tarbijamänge enam korraldada ei saa, kuid tervikuna ma ei usu, et uus reklaamiseadus meie meediamahtu oluliselt vähendaks. Leiame uued väljundid," märkis ta.

Noop lisas, et tarbijamängude keelamine konkurentsisituatsiooni ei muuda. "Kui vaadata brändi õllede turgu, siis seal oleme Sakuga peaasjalikult ainult kahekesi. Kui tarbijamängude korraldamine on meile mõlemale keelatud, siis tarbijad on kokkuvõttes samas seisus," sõnas A le Coqi juht.

"Ma ei isiklikult ei usu, et tarbijamäng paneb kedagi rohkem jooma, et ta tarbiks sellevõrra rohkem. Nii Saku Originaali kui A. Le Coq Premiumi puhul on tegelikult uskumatult suur switcherite ehk tarbijate osakaal, kes proovivad täna üht ja homme teist. Kindlasti on neid üle 60%," rääkis Noop.

"Kindlasti tuleb meil hakata rohkem mõtlema selliste väärtuste peale, et kergesti vahetajate ehk switcherite osakaal oleks väiksem. Tervikuna ma ei usu, et tarbijamängud on õlle müügimahte tõstnud, kuid loomulikult, kellel on parem kampaania, see tegija on võitnud," ütles Noop.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700