Autor: Kaubandus.ee • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisustus.ee: iga kolmas sisustusettevõte läheb tänavu pankrotti

Inimeste vähenenud ostujõud, uute kodude väike arv ning üldine ettevaatlikkus ähvardab pankrotistada aasta lõpuks kolmandiku Eesti sisustusettevõtetest, teatas Sisustus.ee pressiteates.

„Kui ikka uusi kodusid ei ehitata, inimesed jäävad töötuks ning palgad vähenevad, siis ei ole ka palju neid, kes sooviksid või kel oleks võimalus kulutada kümneid või sadu tuhandeid kroone uue sisustuse ostmisele – saab vanaga ka läbi,“ ütles Eesti suurima sisustusportaali Sisustus.ee müügidirektor Mihkel Hõbejõgi.

2009. aasta jooksul pankrotistub Sisustus.ee hinnangul enamik ettevõtteid, kes ei positsioneeri end mingisse kindlasse segmenti, näiteks ülikvaliteetne Itaalia disainmööbel, eriline idamaine mööbel, väga heade hindadega laiatarbemööbel vms.

Tegevust jätkavatest poodidest kolivad paljud oma poe kallilt äripinnalt internetti, et säästa raha ja kindlustada toodete ja firma nähtavus, selgitas Hõbejõgi. „Asja negatiivne pool on aga see, et kaduda võivad ka huvitavad, erilised ja väiksemad sisustuspoed, mida on raske üles leida ning milleni ostuhuvilised ei pruugigi jõuda.“

Sisustus.ee koondab endas üle 100 erineva sisustuspoe tooted, annab nõu, ideid, avaldab sisustusega seotud artikleid ning uudiseid ja pakub töövahendeid, et sisustamine oleks veelgi mugavam ja kiirem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757