Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasutatud riiete müüja käive kasvas hoogsalt

Kasutatud riideid ja jalatseid müüv Humana Sorteerimiskeskuse OÜ aasta algas edukalt. Ettevõtte kogukäive (ilma käibemaksuta) kasvas tänavu I kvartalis võrreldes 2008. aasta sama perioodiga 3,8 miljonit krooni ehk 20,4%.

Eksport moodustas käibest 1,1 miljonit krooni ja jaemüük Eestis 2,7 miljonit krooni. Peamised ekspordiriigid on Venemaa ja Angola, järgneb Euroopa Liit. Angolasse saadab Humana rõivad annetusena, kus nende müügist saadud tuluga viiakse ellu arenguprojekte.

Ärikasum I kvartalis oli 1,6 miljonit, mis jäi samale tasemele võrreldes eelmise aastaga.

2008. aasta I kvartaliga võrreldes on suurenenud ka ostude ning müüdud esemete hulk, kauplusi külastas 20% rohkem kliente, sooritati 31798 ostu enam ning müüdi 22% rohkem kaupa.Keskmine töötasu jäi 2008. aasta tasemele, kuid tööviljakus tõusis 9%.Sorteerimiskeskuse toodang suurenes samuti, kokku sorteeriti 1492 tonni kaupa ehk 22% rohkem kui mullu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700