Autor: Kaubandus.ee • 28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskus saab Balti suurima ilu- ja tervisepiirkonna

Mai alguses avavad Viru Keskuses oma uksed mitmed ilu- ja tervisekauplused, mille tulemusena kujuneb seal välja 4500ruutmeetrise müügipinnaga Baltimaade suurim ilu-, tervise- ja juveelipiirkond.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul näeb keskuse kontseptsioon ette terviklikke teemapiirkondade loomist. "Meie eesmärk on pakkuda ostumugavust, et külastaja leiaks võimalikult vähese vaevaga vajadusel teda huvitavad kauplused üles," rääkis ta. Seetõttu koondab Viru Keskus sarnaseid kaupu pakkuvad kauplused kindlatesse piirkondadesse. "See on ülevaatlik külastajale ja samas paneb otseses konkurentsis ka kaupluseid enam pingutama nii teeninduse arendamisel, ostukeskkonna kui ka kaubavaliku kujundamisel," sõnas Vasar.

Mai alguses avavad oma uksed mitmed uued esindused. Lisaks kuuele juveelikauplusele kuuluvad piirkonda kaks prillipoodi, Eesti suurim apteek ning ilu-ja parfümeeria tooteid pakkuvad kauplused – kokku kolmteist esindust üle 4500 m² suurusel pinnal. Vasara sõnul tähendab ilupiirkonna avamine Viru Keskuse jaoks olulise eesmärgi realiseerumist.

Viru Keskus koondab üle saja kaupluse ja teeninduskoha, seda külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757