Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Looduskosmeetika kett laieneb Baltimaades 15 kauplusega

Looduskosmeetika kett Thann avas sel nädalal Kristiine kaubanduskeskuses uue kaupluse ning plaanib koostöös I.L.U ketiga avada viie aasta jooksul 15 esindust üle Baltimaade.

Tai Kuningriigist pärit looduskosmeetika kaubamärkide Thann ja Harnn maaletooja, Eesti kapitalil põhineva Thann Baltic Holdings OÜ tegevjuhi Marje Hallik-Wilsoni sõnul avab kett tänavu Eestis lisaks Kristiine keskuses avatud esindusele veel kaks uut poodi. "Julgust uusi poode avada annab tarbijate muutunud ostukäitumine. Kuna spaade külastamine on inimestele vähem kättesaadav, siis on ilu- ja hooldustoodete poodidest saanud Eesti tervisekeskustele arvestatavad konkurendid," ütles ta.

Tegevjuhi sõnul sisaldab Kristiines avatud uue poe toodetevalik enam kui 200 idamaade spaa-kultuurist inspireeritud juuste-, näo- ning kehahoolduse kodu-spaa toodet.

Hiljuti allkirjastas Thann Baltic koostööprojekti Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluva TKM Beautyga ühinemaks ilutooteid müüva I.L.U. kauplusteketiga. Koostöö raames avab Thann Baltic viie aasta jooksul 15 Thann ja Harnn poodi üle Eestis, Lätis ja Leedus. Esimene I.L.U. egiidi all valmiv Thanni kauplus väljaspool Eestit avatakse 2010 Lätis.

Hetkel on Thann Balticu esindused Eestis Rotermanni Kaubamajas, Tallinna Kaubamajas, Viru keskuses ja märtsi lõpus avatud uues Pärnu Keskuses asuvas I.L.U. kosmeetikakaupluses. Thann ja Harnn kodu-spaa toodete esinduspood on Eesti tegutsenud alates 2007. aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070