Autor: Kaubandus.ee • 12. mai 2009

Endine FBI ohvitser laiendab restoraniäri Kuressaares

Aastaid Kuressaares elanud USA föderaalse juurdlusbüroo (FBI) endine sideohvitser William Moschella laiendab oma osalust Kuressaare toitlustusäris, suurendades kesklinnas asuva esindusrestorani La Perla ruume pea poole võrra.

La Perla laieneb plaanide kohaselt 15. juuniks hiljuti Saare Selverisse kolinud Videoplaneti ruumidesse, mis asusid just restorani kõrval, kirjutas Meie Maa.

William Anthony Moschella on FBI sideohvitserina töötanud Baltimaades ja Valgevenes ning esindanud Ühendriikide julgeolekuasutuse bürood Araabia Ühendemiraatides. Praegu on ta erus ja omab Kuressaares veel paari populaarset pubi ja kohvikut.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700