Autor: Kaubandus.ee • 6. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valnes kasvatas kasumit 10 %

Valnes sidusettevõtete grupi auditeeritud kogukäive 2008 aastal oli 109,6 miljonit krooni ja kasum enne tulumaksu 11,2 miljonit krooni. Võrreldes aastaga 2007 grupi kogukäive langes 9 % ja kasum kasvas 10 %.

AS Valnes käive 2008 aastal oli 55 miljonit krooni ja kasum enne tulumaksu 4,9 miljonit krooni. Võrreldes eelneva aastaga firma käive ja kasum oluliselt ei muutunud, teatas ettevõte oma pressiteates.

Valnes seab 2009 aasta langeval ehitusturul eesmärgiks püsiklientide parema teenindamise, garanteerides stabiilse koostöö ka raskel ajal. Lõpptarbijale pakume väärtuslikumaid muukimiskindlaid turvalukke ja optimaalsema hinnaga lukukaupu. Samas jätkame innovatiivsete sõrmejälje lukkude Valnes BioLock ja unikaalse elektroonilise lukusüdamiku Valnes iLoq turule toomist.

Valnes sidusettevõtete gruppi kuuluvad AS Valnes Tallinnas, OÜ Valnes-NV Narvas, SIA Valnes Furnitura Riias ja SIA Megalogistika Riias. Grupi koduturuks on Eesti ja Läti, lisaks eksporditakse Soome, Leetu ja Venemaale.

Enamusosalus grupi ettevõtetes kuulub Alvar Veersalule ja Kuldar Saunale. Grupp andis tööd 33 inimesele.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700