Kraemer töötas viimased neli aastat Peterburi kõige tuntuimates hotellides Rocco Forte Hotel Astoria ja Angleterre Hotel. Enne seda juhtis ta erinevaid Kempinski keti hotelle Saksamaal ja Ungaris.Uue direktori visiooni järgi peab Tallinna vanalinnas paiknev Kolm Õde veelgi kindlustama oma positsiooni Baltimaade parima hotellina. Hotelli restorani eesmärgiks on saada esimeseks restoraniks Eestis, mis teenib välja Michelini tähe. „Need on suured väljakutsed, aga saavutatavad, sest oleme juba praegu üks turuliidreid. Kolme Õe eeliseks on suurus: tänases turuolukorras on kasulikum ja kasumlikum olla pigem väike, kui kuuluda suurde ketti,“ ütles Sebastian Kraemer.Teise eesmärgina tõi Kraemer välja plaani tuua Tallinna ja Eestisse uued turistide segmendid. „Näiteks, Eesti filharmoonia ja meie dirigendid on maailmas väga kuulsad, seetõttu on muusikahuvilised üks meie peamisi sihtrühmi,“ lausus Kraemer. Eraldi tähelepanu soovib Kolm Õde pöörata ka gurmee-reisimisele, olles seadud eesmärgiks hiljemalt järgmise aasta lõpuks Michelini tähe teenimise hotelli restoranile.