Kaubandus.ee  • 27. oktoober 2009
Jaga lugu:

Selver lühendab kaupluste lahtiolekuaegu

1. novembrist lühendab Selver kuue Tallinna ja kolme Pärnu Selveri lahtiolekuaja kella 22ni. Viis suuremat Tallinna Selverit – Järve, Pirita, Tondi, Pelgulinna ja Merimetsa – jäävad endiselt avatuks 23ni.

"Eestlaste elurütmi iseloomustab väga sõna hooajalisus – see pole mitte ainuüksi Pärnu spetsiifika, vaid kogu Eestile iseloomulik," sõnas A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar. "Kokku on täna avatud kuni 23ni 14 kauplust – 11 neist Tallinnas ja 3 Pärnus –, millest viis kauplust Tallinnas jääb edaspidigi kauem avatuks," rääkis ta.

Et Tallinna klientidel oleks vajadusel võimalik mugavalt 23ni kauplust külastada, jäävad tema sõnul kauem avatuks peamiste liiklusmagistraalide kõrval asuvad viis Tallinna poodi: Järve, Pirita, Tondi, Pelgulinna ja Merimetsa Selver. "Suurtes Järve ja Pirita Selverites jääb avatuks kuni 23ni esimene korrus, kus on toidu- ja esmatarbekaubad. Teine korrus, kus on müügil tööstuskaubad, on avatud kuni kella 22ni," rääkis Saar.

Pärnus on tema kinnitusel nõudlus ja vajadus kaupluste pikema lahtioleku järele peamiselt ja ainult kevad-suvel. "Praegusel hooajal on õhtune Pärnu väga inim- ning autotühi ning kauplusi kauem lahti hoida ei ole majanduslikult mõttekas," märkis Saar.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt