Autor: Kaubandus.ee • 29. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kosmeetikatootja aktsia tõusis täna 40%

Kosmeetikatootja Revloni aktsia tõusis täna 40%, kuna ettevõte teatas kasumist ja oodatust suuremast käibest, vahendab Bloomberg.

Finantsmoguli Ronald Perelmani kontrollitav ettevõtte aktsia hind tõusis 40 protsenti, 8,03 dollarile.

Ettevõte kolmanda kvartali kasum kahanes aastataguselt 29,2 mln dollarilt 23,1 miljonile ehk aktsia kohta 57 sendilt 45-le. BMO Capital marketsi analüütik Connie Maneaty ootas ettevõttelt 16 sendi kahjumit aktsia kohta. Käive kahanes 2,5 protsenti, 326,2 mln dollarile. Sama analüütik ootas käibe 6,3 protsendist langust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757