Autor: Kaubandus.ee • 9. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SHU jalatsiketi esimene pood läks maksma 1,5 miljonit

ABC King ASi ja Suurtüki NK OÜ juhatuse liige Erkki Laugus rääkis Äripäevale, et SHU jalatsiketi esimese poe avamisele Rocca al Mare kaubanduskeskuses kulus 1,5 miljonit krooni.

Pood teeb uksed lahti 12. novembril "Oleme lühikese ajaga avanud-avamas mitu poodi. Ühelt poolt on see nõudnud teatud pingutust, kuid teiselt poolt otsime kogu aeg kasumliku arengu võimalusi," kommenteeris Laugus. Teine SHU kauplus avatakse detsembri alguses Tartus Lõunakeskuses. Edasised plaanid jäävad juba uude aastasse ja neist Laugus hetkel veel rääkida ei soovinud.

"Avamise ajastuse ja tulevikuväljavaadete osas olme optimistlikud, sest kvaliteetseid jalanõusid mõistlike hindadega, mille pakkumisele on orienteeritud just SHU, on inimestel vaja kõikidel aegadel," rääkis Laugus.

Uue jalatsiketi juht märkis, et enamik SHU tulevasi kliente teeb oste reeglina siis, kui selleks on möödapääsmatu vajadus. "Investeeringuid ongi mõistlik teha n-ö turu põhjas - siis kulub neile vähem raha. Täies mahus hakkavad nad tööle tõusu alguses," lisas ta.

Laugus ei soostunud välja käima numbrit, kui palju ostjaid kauplus jõuludeks ja aasta lõpuks kogub. "Usume, et meie uus kaubamärk SHU hakkab hästi tööle ja võidab tarbijate südame. Meie eesmärk on siin turul olla ja siia jääda, mis tähendab, et ehitame kliendisuheteid aastateks. Pikemas perspektiivis ei tähenda paariaastane madalseis midagi," ütles ta.

"Mõnes mõttes on selle aasta jõulude aeg emotsionaalselt parem aeg kui mullu, sest siis oli teadmatust ja hirmu tuleviku ees rohkem. Neile, kelle elu on hetkel normaalsetes rööbastes, on tarbimiskindlus pigem suurenenud," avaldas Laugus lootust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070