Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silvano peab kahjumit ootuspäraseks

Silvano kolmanda kvartali tulemused on kooskõlas juhtkonna ootustega, kuid Ukraina turul on endiselt olukord habras ning arvatavasti on seda ka aasta lõpuni, ütles Silvano Fashion Group finantsjuht Baiba Gegere.

„Olukord Ukraina turul endiselt ebakindel ja juhtkond prognoosib, et see on ebaselge vähemalt aasta lõpuni,“ lausus Gegere. Samas on Ukraina suuruselt kolmas turg Silvano jaoks, seega ei kavatse nad seal kaupluseid sulgeda, vaid nad üritavad hindu veidi madalamaks lüüa ja sel viisil edasi müüa.

Küll aga olid Valgevenes tulemused märksa paremad. Seda eelkõige tänu Milavitsa kaubamärgi tuntusele, lausus Gegere. Praegu kaupleb Silvano rõivamärkidega Valgevenes 35 kohalikku poodi ja müüki kavatsetakse laiendada.

Tulevikuprognoosi Silvano teha ei taha. Edaspidine edu on suuresti seotud üldise turumuutustega. Teisalt seostub edasine edu, kuidas õnnestub jaemüügi ümberkorraldamine Venemaal.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700