Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmehed: hinnatõusu tõenäosus euro tulekul on väike

Kaupmeeste liidu tegevjuht Marika Merilai ei usu, et euro tulekul hinnad meie kauplustes ülesmäge lähevad, kuna konkurents on liiga suur.

"Oht, et hinnad tõusevad, on väga väike. Konkurents on niivõrd tihe nii jaekaubanduses kui ka teeninduses, seetõttu ei oska ette näha ega eelda, et hinnad tõusevad," ütles Merilai "Aktuaalsele kaamerale".

Samas on ettevõtetel võimalus anda omapoolne panus hinnatuõusu ärahoidmiseks. Eesti Kaubandus-Tööstuskojas on koostamisel ausa hinnastamise leping, millele alla kirjutanud firmad lubavad, et nad euro saabumisel hindu tõstma ei hakka, lepinguga ühinemine saab olema vabatahtlik.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700