Autor: Kaubandus.ee • 7. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kevadine massipsühhoos kogub tuure

Täna stardib Tallinna ja Tartu Kaubamajas taaskord kevadine massipsühhoos – suur osturalli. Teine suur ehituskauplus Bauhaus meelitab inimesi aiakäruga ostlema.

„Osturallide suur populaarsus on suutnud meid aastast aastasse üllatada,“ märkis Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Kui nõukogude ajal tunti Kaubamaja eelkõige selle järgi, et siit sai siidsukki ja muud defitsiitkaupa, siis viimase kümnendi jooksul on osturallil olnud Kaubamaja populaarsuse juures üsna oluline roll mängida. Ka praegu ootame nendeks viieks päevaks sadu tuhandeid inimesi üle Eesti.“

Enn Pareli sõnul on üldine majanduslik olukord mõjutanud ka osturalli kaubavalikut. „Kui analüüsida viimaste aastate enim müünud tooteid, siis saab selgeks, et osturallile tullakse järjest enam otsima ka igapäevaselt tarvilikku kaupa, nagu majapidamistarbed ja hea hinnaga toiduained, millest lähtuvalt oleme ka populaarseid artikleid varunud.“

Ehituspood Bauhaus kutsub inimesi tuleval reedel oma kaupluste parkimisplatsile avamispidustustele ja aiakäruga ostlema. Kõigi vahel, kel käru ühes, loositakse välja kinkekaarte 10 000 krooni väärtuses.

Nii Tallinna kui ka Tartu Kaubamaja on üles seadnud kevadlaada, kust saab osta värskeid toiduaineid ja valmis suupisteid ning kevadlilli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700