Autor: Kaubandus.ee • 4. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kotipizza kõrbes Eestis

Soome taustaga kiirtoiduketi Kotipizza Baltimaade vallutamine lõppes kuulsusetult, kirjutab Kauppalehti.

Keti tegevjuhi Kim Hanslini sõnul võib ketti Eestis esindanud ettevõte pankrotti minna. „Meie esindaja Jaakko Vaahtoniemi on Balti riikides majanduslikesse raskustesse sattunud. Üritame nüüd läbirääkimisi pidada, et saaksime tegevust jätkata. Otsime Eestis uut esindajat,“ rääkis Hanslin.

Aasta tagasi tuli Kotipizza Eestisse suurte plaanidega, paraku on tulemus kesine. Balti riikide peale kokku ongi ketil vaid kolm söögikohta, kõik Tallinnas.

Kotipizza keti frantsiisiõigused on Balti riikides Vaahtoniemi ja tema firma Baltic Franchaisining Solution OÜ käes.

Hanslini hinnangul läheb Vaahtoniemi firma pankrotti või vähemalt saneerimisele, rohkem ei soovinud ta teemast rääkida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700