Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: Baltika on kasumis

ASi Baltika juhatuse esimees Meelis Milder rääkis aktsionäride üldkoosolekul, et tänavuse aasta viie kuu näitajad kinnitavad kriisist väljumise trendi ning viimased kaks kuud on kulumieelne ärikasum olnud positiivne.

Intervjuus Äripäevale mainis Milder, et ettevõte on olukorras, kus selle aasta teises pooles on kõik turud juba kasumis. „Kõik kaubamärgid on juba praegu kasumis,“ toonitas mees lisades, et taastumine on aeglasem kui nad tegelikult lootsid, kuid taastumine on hetkel kindel.

Uus nõukogu liige ja aktsionär Edoardo Miroglio on täna väga tugev ettevõtja Bulgaarias ja ta on vihjanud, et võib-olla oleks huvitav esimene koostööprojekt teha Bulgaarias, kus meie pakuksime välja oma brändid ja varudejuhtimise võimed ja tema investeeriks mõnda poodide ketti, valgustas Milder võimalikke koostööarenguid partneriga. Siiski on see on tõesti olnud selline telefonijutt kui konkreetsema plaani algus, möönis ta. Küsimusele, kas nähakse ette laienemist teistele turgudele, vastas Milder eitavalt. „Strateegia mida me täna tutvustasime ei näe ette investeeringuid läbi poodide ja müügikontaktide,“ lausus Milder. Samas välistanud ta midagi. „Bulgaariasse laieneda -  võib-olla,“ ütles ta. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070