Autor: Kaubandus.ee • 17. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhjakeskus kasvatas käivet

Rakvere Põhjakeskuse kaupluste kogukäive on kasvanud viis kuud järjest ning käibe kasv ületas igal kuul vähemalt 10%-ga aastatagust. Juulis kasvas Põhjakeskuse käive aastatagusega võrreldes 20%.

Käibekasv ei olnud tingitud üksikute suuremate kaupluste parematest tulemustest, vaid plussis olid praktilised kõik kauplused ning mitmed kauplustest ületasid juulis aastatagust perioodi enam kui 50%-ga. Juuli käibekasv võrreldes käesoleva aasta juuniga oli ligikaudu 3%, teatas ettevõte.

Käesoleva aasta juulis külastas Põhjakeskust 220 855 inimest, mis oli aastatagusest umbes 3% enam. Käibekasvu enam kui kuuekordne suurenemine võrreldes külastatavuse suurenemisega kinnitab inimeste kindlustunde paranemisest tingitud väljaminekute suurenemist. 

Jätkuvalt on tarbijate seas populaarsed ka ostuüritused ning nendega kaasnevad allahindlused.

Põhjakeskus on Virumaa suurim kaubanduskeskus, kus on üle 70 kaupluse ja teenindusasutuse, sealhulgas Rimi hüpermarket ja K-Rauta ehitusmaterjalide kauplus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070