Autor: Kaubandus.ee • 30. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusepp: Lõunakeskus oli juba avamisel ajast ees

Kui vaadata kaubanduskeskuste maastikku Eestis üheksa aastat tagasi, siis Tartu Lõunakeskus oli juba oma avamise hetkel ajast ees, ütles ASi Tartu Kaubamaja ja ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Lõunakeskus tuli õnnestunult turule ja neil on õnnestunud ennast kogu aeg tegusana hoida ning laieneda,“ tunnustas Puusepp. „Lõunakeskus kuulub kahtlemata parimate kaubanduskeskuste sekka. Mul on hea meel, et ka Tallinnast väljaspool on midagi sellist tehtud, millelt tasub mõõtu võtta ja mis konkureerib parimate keskustega Eestis.“

Puusepa sõnul on Lõunakeskuses kõike kombineeritult, nii kaubandust kui meelelahutust. „Nad on loonud keskkonna, kuhu tasub tulle mitte ainult kaubanduse pärast,“ rääkis Puusepp. „See on üks asi, millest näiteks algul oli puudu Rocca al Mare kaubanduskeskuses.“

Puusepa kinnitusel langevad Tartu Kaubamaja ja Lõunakeskuse külastatavuse graafikud päris hästi kokku ehk et ka Tartu kaubamaja külastab nädalas umbes 100 000 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700