Autor: Kaubandus.ee • 30. august 2010

Puusepp: Lõunakeskus oli juba avamisel ajast ees

Kui vaadata kaubanduskeskuste maastikku Eestis üheksa aastat tagasi, siis Tartu Lõunakeskus oli juba oma avamise hetkel ajast ees, ütles ASi Tartu Kaubamaja ja ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Lõunakeskus tuli õnnestunult turule ja neil on õnnestunud ennast kogu aeg tegusana hoida ning laieneda,“ tunnustas Puusepp. „Lõunakeskus kuulub kahtlemata parimate kaubanduskeskuste sekka. Mul on hea meel, et ka Tallinnast väljaspool on midagi sellist tehtud, millelt tasub mõõtu võtta ja mis konkureerib parimate keskustega Eestis.“

Puusepa sõnul on Lõunakeskuses kõike kombineeritult, nii kaubandust kui meelelahutust. „Nad on loonud keskkonna, kuhu tasub tulle mitte ainult kaubanduse pärast,“ rääkis Puusepp. „See on üks asi, millest näiteks algul oli puudu Rocca al Mare kaubanduskeskuses.“

Puusepa kinnitusel langevad Tartu Kaubamaja ja Lõunakeskuse külastatavuse graafikud päris hästi kokku ehk et ka Tartu kaubamaja külastab nädalas umbes 100 000 inimest.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700