Kaubandus.ee  • 9. jaanuar 2011
Jaga lugu:

Selver: ka euroga peab kõht täis saama

Selveri juhi Andres Heinveri sõnul kõht peab siiski täis saama ja inimesed ei jäta euro tuleku tõttu oma igapäevaseid toiduoste tegemata.

„Eesti tarbijad pigem uudishimulikud ja uuele avatud. Euroga harjumine võtab aega, aga paistab, et kohanemine läheb sujuvalt ja suuremate probleemideta,“ kommenteeris Heinver. Isegi kassapidajad on nentinud, et euro tuli lihtsamalt kui kardeti.

„Enamik kliente on olnud mõistvad ning saavad aru, et eurosentide lugemine võtab esialgu pisut rohkem aega kui krooni paberraha tagastamine. Olime selleks ka ette valmis ning tegutseme Selveris paralleelkäibe perioodi jooksul suurema meeskonnaga,“ lausus Heinver. Nii jaanuar kui veebruar on alati jaekaubanduses rahulikumad kuud, kus käiberekordeid ei lööda.

„Kõht peab siiski täis saama ja inimesed ei jäta euro tuleku tõttu oma igapäevaseid toiduoste tegemata. Oleme optimistlikud ning ootame sellelt aastalt majanduse taastumist ja klientide ostujõu paranemist,“ kommenteeris Heinvere.

 „Minu tarbimisharjumused on endised – hinnad on ju samad ja palk samuti,“ nentis ta.

 

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt