Helsingi saab uue Michelini tähega restorani, kui täna teatakse ametlikult, et restoran Olo on uue tulijana tähte väärt, kirjutab Kauppalehti.
Modernset põhjamaist kööki esindav Olo Kasarmikatu ja Rikhardinkatu nurgal on rajamisest peale 2007. aastal kuulunud Soome restoranide tippklassi.
Michelini tähti saanud restoranide arv ei muutu, sest La Tableks muutunut Carmal enam tähte pole.
Täna ilmub Euroopa suuremate linnade restorane ja hotelle hindav „Michelin guide Main Cities of Europe 2011“.
Muid suuremaid muutusi restoranigiid Soome ei toonud. Kõrgeim noteering on Helsingi restoranil Chez Dominique, millel on kaks tähte. Ühe tähega jätkavad Postres, Demo ja Luomo.
Carmast eelmisel aastal La Table bistrooks muutunud söögikoht tähistati uues giidis Bib Gourmandi märgiga, mis näitab eriti head hinna ja kvaliteedi suhet. Bib Gourmandi märgi sai ka moodsa aasia köögiga Farang ja selle säilitasid Grotesk ja Solna.
Taanis ja teistes Põhjamaades olid uute täherestoranide tuleku suhtes suured ootused ja Kopenhaageni restorani Noma pakuti tänavu Põhjamaade esimeseks kolme tähe saajaks. Kolme tähe lootus aga luhtus ja ka muid suuremaid muutusi ei toimunud, kui selleks mitte pidada kuut uut Bib Gourmandi märgiga söögikohta.
Rootsis vaatleb Michelin Göteborgi ja Stockholmi restorane, ainsaks uueks tähega restoraniks tõusis Thörnströms Kök Göteborgis.
Seotud lood
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.
Enimloetud
1
Osanike vahel olid pikalt suured erimeelsused. “Terve linn teadis seda”
4
Esikoha võitja ei tahtnud öelda, kus nende pood asub
Viimased uudised
PwC vandeaudiitorid: negatiivne omakapital ei ole vastavuses äriseadustikuga
Hetkel kuum
Osanike vahel olid pikalt suured erimeelsused. “Terve linn teadis seda”
Kahel värskel juhil CV-s ühine Barboras töötamine
Omanik: keegi ei soovi pikalt pidada kahjumis äri
Tagasi Kaubandus esilehele