Autor: Kaubandus.ee • 1. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika müük jäi mullusele tasemele

Baltika juulikuine müük jäi mullusele tasemele. Jaemüük kasvas ühe protsendi võrra, müügipind kahanes seitse protsenti.

Baltika juuli konsolideeritud jaemüük ulatus 4181 tuhande euroni, teatas ettevõte börsile.

Suurimad müügikasvud saavutati Balti regioonis, kus müügid kasvasid 6%, sealhulgas Eestis 14% ja Lätis 11%. Leedus vähenesid müügid 8% võrra. Ida-Euroopa regiooni müügid vähenesid juulis kokku 5%, sealhulgas kasvas müük Venemaal 1% ning Ukrainas oli jaemüük 13% väiksem kui aasta tagasi.

Võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile kasvasid juulis 8%, sealhulgas Eestis 13%, Lätis 12%, Leedus 4% ning Venemaal 14%. Ukrainas vähenesid võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile 6%. Kohalikus valuutas kasvas võrreldavate poodide müük Venemaal eelmise aasta juuliga võrreldes 16% ning Ukrainas 6%. Müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas juulis kogu jaesüsteemis 9%.

Baltika juuli konsolideeritud müügitulu ulatus 4421 tuhande euroni, püsides eelmise aasta juuliga võrreldes samal tasemel.

Baltikal oli juuli lõpu seisuga 116 kauplust müügipinnaga 23 582 m², mis oli 10 kaupluse võrra vähem kui aasta tagasi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700