Autor: Kaubandus.ee • 6. veebruar 2012

Milder: süüdi on Äripäev

Baltika juhi Meelis Milderi sõnul on Äripäev üks põhjuseid, miks Tallinna börsi maine on kehv.

Äripäeva ajakirjanik Fredy-Edwin Esse küsis täna kirjalikult Baltika juhilt Meelis MIlderilt kommentaari reede õhtul avaldatud teate kohta. Milder saatis küsimused edasi Baltika kommunikatsioonijuhile Merit Välbale ja kirjutas: "Merit, mina selle kodanikuga ei suhtle, nii et palun tegele vastusega. Kui soovid, siis võid kasutada minu kommentaari viimase küsimuse kohta: minu arvates tegeleb väikeaktsionäridele puru silma ajamisega põhiliselt Äripäev ja konkreetne kodanik ja nimetatud ajaleht on üks põhjuseid, miks Tallinna börsi maine ja äriaktiivsus, ka uute ettevõtete lisandumine on madalamad kui need olla võiksid".

Äripäev saatis Meelis Milderile järgmised küsimused:

Miks tulite just reedel välja kasumihoiatusega?Kas jaanuaris raadiosaates Buum osaledes ei olnud Te teadlik veel võimalikest varade mahakandmistest ja provisjonidest?Millal sai selgeks, et neljandas kvartalis tuleb mahaarvamiste tõttu kahjum sisse võtta?Kas plaanite lisaks esialgselt 9300 ostetud aktsiale lisa soetada?Mida vastate neile väikeaktsionäridele, kes tunnevad end petetuna ja arvavad, et selline juhtum vähendab usaldust mitte ainult Baltika, vaid kogu Tallinna börsi vastu?

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700