Autor: Kaubandus.ee • 6. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milder: süüdi on Äripäev

Baltika juhi Meelis Milderi sõnul on Äripäev üks põhjuseid, miks Tallinna börsi maine on kehv.

Äripäeva ajakirjanik Fredy-Edwin Esse küsis täna kirjalikult Baltika juhilt Meelis MIlderilt kommentaari reede õhtul avaldatud teate kohta. Milder saatis küsimused edasi Baltika kommunikatsioonijuhile Merit Välbale ja kirjutas: "Merit, mina selle kodanikuga ei suhtle, nii et palun tegele vastusega. Kui soovid, siis võid kasutada minu kommentaari viimase küsimuse kohta: minu arvates tegeleb väikeaktsionäridele puru silma ajamisega põhiliselt Äripäev ja konkreetne kodanik ja nimetatud ajaleht on üks põhjuseid, miks Tallinna börsi maine ja äriaktiivsus, ka uute ettevõtete lisandumine on madalamad kui need olla võiksid".

Äripäev saatis Meelis Milderile järgmised küsimused:

Miks tulite just reedel välja kasumihoiatusega?Kas jaanuaris raadiosaates Buum osaledes ei olnud Te teadlik veel võimalikest varade mahakandmistest ja provisjonidest?Millal sai selgeks, et neljandas kvartalis tuleb mahaarvamiste tõttu kahjum sisse võtta?Kas plaanite lisaks esialgselt 9300 ostetud aktsiale lisa soetada?Mida vastate neile väikeaktsionäridele, kes tunnevad end petetuna ja arvavad, et selline juhtum vähendab usaldust mitte ainult Baltika, vaid kogu Tallinna börsi vastu?

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757