Autor: Kaubandus.ee • 15. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja puhaskasum kasvas 18%

Tallinna Kaubamaja kontserni neljanda kvartali puhaskasum kasvas aastaga 17,7 protsenti, 8,7 miljonile eurole, teatas ettevõte börsile.

Tulemus ületas Swedbanki ja LHV prognoostitut. LHV ootas, et Kaubamaja teenib IV kvartalis 8,5 miljonit eurot puhaskasumit. Swedbank prognoosis 8. novembril ehk enne müügitulemuste avalikustamist Kaubamajale 7,95 miljoni eurost puhaskasumit.

Neljanda kvartali koondkasum kukkus 49,6 protsenti, 9,1 mln eurole. 2010. aasta neljandas kvartalis sai ettevõte maa ja ehituste ümberhindlusest 10,8 mln eurot kasumit, mida enam 2011. aastal ei juhtunud. Käive kasvas aastaga 6,3 protsenti.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070