Autor: Kaubandus.ee • 16. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus kokkusaamiskoht kaubandusinimestele

Tänasest startis Äripäeva uus teemaveeb kaubandusjuhtidele kaubandus.ee.

Kaubandus.ee on Äripäeva uhiuus teemaveeb Eesti kaubandusvaldkonna otsustajatele. Eestis töötab kaubanduses 80 000 inimest, ligi kümnendik neist on vastutaval ametikohal ja teeb otsuseid kokku 15 miljardi euro eest aastas. See on Eesti üks peamisi majandusharusid.

"Leian, et kaubanduse valdkonda tuleb rohkem väärtustada. Kaubandus.ee tegijad Annika Matson ja Juuli Laanemets täidavad selle tühimiku nii uudiste kajastamise kui ka klubide ja seminaride korraldamisega," kommenteeris Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

"Kutsun teid liituma kaubandusjuhtidele suunatud teemaveebi uudiskirjaga aadressil www.kaubandus.ee/uudiskiri," ütles ka Eesti Kaupmeesteliidu tegevdirektor Marika Merilai. Uudiskiri hakkab ilmuma korra nädalas ja on kõigile tasuta. Täna 4 tunniga on kaubandus.ee saanud juba 176 uudiskirja tellijat. 

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700