• 16.04.12, 11:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Uus kokkusaamiskoht kaubandusinimestele

Tänasest startis Äripäeva uus teemaveeb kaubandusjuhtidele kaubandus.ee.
Kaubandus.ee on Äripäeva uhiuus teemaveeb Eesti kaubandusvaldkonna otsustajatele. Eestis töötab kaubanduses 80 000 inimest, ligi kümnendik neist on vastutaval ametikohal ja teeb otsuseid kokku 15 miljardi euro eest aastas. See on Eesti üks peamisi majandusharusid.
"Leian, et kaubanduse valdkonda tuleb rohkem väärtustada. Kaubandus.ee tegijad Annika Matson ja Juuli Laanemets täidavad selle tühimiku nii uudiste kajastamise kui ka klubide ja seminaride korraldamisega," kommenteeris Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.
"Kutsun teid liituma kaubandusjuhtidele suunatud teemaveebi uudiskirjaga aadressil www.kaubandus.ee/uudiskiri," ütles ka Eesti Kaupmeesteliidu tegevdirektor Marika Merilai. Uudiskiri hakkab ilmuma korra nädalas ja on kõigile tasuta. Täna 4 tunniga on kaubandus.ee saanud juba 176 uudiskirja tellijat. 
 
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele