Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 2. mai 2012

Aasta suurim kaubanduskinnisvaraarendus stardib

Homme, 3. mail saab pärast 6,5 miljoni euro suuruse investeeringu neelamist avapaugu Mustamäe suurim ostukeskus Magistral.

Jaekaubanduspindade haldamisele ja arendamisele spetsialiseerunud Citycon sai Magistrali keskuse omanikuks 2007. aastal. Citycon teatas, et tegemist on käesoleva aasta suurima kaubanduskinnisvaraarendusega Tallinnas ning kolmanda mahuka investeeringuga, mida Citycon peale Rocca al Mare laiendamist ning Kristiine kaubanduskeskuse ostu on Eestis teinud.   

6,5 miljoni euro suuruse investeeringu tulemusel on Magistral viimase kaheksa kuu jooksul saanud nii uue sise- kui välisilme, 3000m2 suuruse juurdeehituse ja katuseparkla. Kokku on Magistralis 65 kauplust, kõige suurema pinna võtab enda alla Rimi.

Magistrali keskuse arendus arvudes:

 

 

 

 

Kokku omab ja opereerib Citycon Eestis, Soomes, Rootsis ja Leedus 36 kaubanduskeskust ning 45 muud jaekaubanduskinnisvara.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700