Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 3. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Käo: NG hoiab börsil eelkõige jaemüügiettevõtted 

NG Investeeringute üks omanik, ettevõtja Jüri Käo vastas kaubandus.ee online-intervjuus Raul Puusepaga lugeja küsimusele NG Investeeringute teiste firmade kohta.

Lugeja küsis: Miks on Balbiino, Liviko ja mõned teised NG investeeringute ettevõtted eraldi väljaspool börsil olevad ettevõtted? Selver, Kia, kingapoodide jms kõrval võiks investoritele avalikult pakkuda ka ülejäänud NG lahendusi.

Jüri Käo vastas: Ajalooliselt on nii välja kujunenud. Investeeringud on tehtud eri aegadel. Tallinna Kaubamaja kontsernis on täna eelkõige jaemüügi ettevõtted. Tootmisettevõtted on eraldi. Ilmselt on ka börsi investoritele ettevõte seetõttu paremini arusaadav ja hinnatav.

Täispikka online-intervjuud Raul Puusepaga saab lugeda SIIN

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700