Jaga lugu:

Maxima jaanimüük oli 600 000 liitrit õlut

Maximates kasvas jaaninädala müük mullusega võrreldes 12%. Kui lihatooteid osteti sarnaselt eelmistele jaanidele 200 tonni, siis lahjade alkoholide müük kasvas rohkete sooduspakkumiste toel viiendiku võrra. 

Maximale kujunes selle aasta jaanimüük taas rekordiliseks. Kõige ostetuim jaanikaup oli õlu, mida müüdi 600 000 liitrit. Siidrit ja erinevaid alkoholikokteile müüdi üle 100 000 liitri. Veini ning kangete alkoholide müük ulatus mõlemal ligi 60 000 liitrini.

Lihatoodetest populaarseim olid jahutatud maitsestamata seakaelakarbonaad, mida müüdi 40 tonni. Palju osteti ka Nõo tooreid grillvorste röstsibulaga ning Maks & Mooritsa ja Rakvere lihatooted. Köögiviljadest osteti enim soodushinnaga kobartomatit - ligi 100 tonni. Arbuuse osteti ligi 70 tonni.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt