Autor: Juuli Laanemets • 26. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima jaanimüük oli 600 000 liitrit õlut

Maximates kasvas jaaninädala müük mullusega võrreldes 12%. Kui lihatooteid osteti sarnaselt eelmistele jaanidele 200 tonni, siis lahjade alkoholide müük kasvas rohkete sooduspakkumiste toel viiendiku võrra. 

Maximale kujunes selle aasta jaanimüük taas rekordiliseks. Kõige ostetuim jaanikaup oli õlu, mida müüdi 600 000 liitrit. Siidrit ja erinevaid alkoholikokteile müüdi üle 100 000 liitri. Veini ning kangete alkoholide müük ulatus mõlemal ligi 60 000 liitrini.

Lihatoodetest populaarseim olid jahutatud maitsestamata seakaelakarbonaad, mida müüdi 40 tonni. Palju osteti ka Nõo tooreid grillvorste röstsibulaga ning Maks & Mooritsa ja Rakvere lihatooted. Köögiviljadest osteti enim soodushinnaga kobartomatit - ligi 100 tonni. Arbuuse osteti ligi 70 tonni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757